Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skilsmässobarn stod och pratade en dag utanför affären. Mina egna erfarenheter hoppade till.....


Skilsmässobarnen


Hon var strategisk nog för
att inget berätta för barnen
och ställa sig själv i dålig dager

Han var tillräckligt storsint
för att kunna tiga
av hänsyn till barnen

Barnen har aldrig
frågat något
vants vid att inget
veta eller förstå

Barnen fick bara
en världsbild med
sig i livet

Jag har en annan
men är inte
tillfrågad

Hon spelar ängel
och slipper konkurrens

Han omtalas inte av dem
eftersom han inte
längre andas

................ för mig dör han aldrig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 10:01



Bookmark and Share


  Nicklasb
Svårförstådd, tror jag! man måste nog känna till dig litegrand för att kunna uppskatta denna.

eftersom jag gör det så tycker jag att denna var helt suverän, vacker och vemodig. Hoppas du inte tar illa upp av min tolkning
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP