Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten kille beskriver för sin kompis hur livet ter sig efter skilsmässan. Ur ett barns perspektiv.


Vi är skilda sörru...


Vi är skilda nu sörru
sa åttaåringen

Kompisen nickar igenkännande

Dom pratar inte sörru
sa åttaåringen

Kompisen undrar varför

Äh dom vill att vi ska bo med dom
det bråkar dom om

Kompisen sa att han visste några som bodde hos båda - ibland

Mm sa åttaåringen
vi ska nog köpa ett hus bredvid

Kompisen undrar om man blir vänner då

Åttaåringen svarar dröjande
Vänner blir dom nog aldrig mer





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-31 10:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så berörande med de enkla orden ur barnamun... tolkar stora känslor...ja...
2007-08-31

  Eline.P
Så bra du skriver om barns overkliga verklighet och försök att förstå när mamma och pappa, hemma splittras och inte längre finns
2007-08-31

  systra
Vad fint du beskriver det hemska med allt...
Lider så med dom som förlorade allt...
Men barn har lätt för anpassning...Så länge föräldrarna ger tusan i att handla egoistisk..Bråkar för bråkandes skull...
Mina föräldrar sa aldrig ett ont ord så jag hörde..Det är så det ska va...Man tar en kaffe när man lämnar och hämtar det käraste man har...
Applåd till fina texter
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP