Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska försöka beskriva min \"ökenkänsla\" med ord.....


Öken

..... hallå
............ h a l l å
....................... HALLÅ
...............................H A L L Å

nej inget svar idag
heller


helgerna är värst
söndagarna terror

Du får ha saker att göra säger vännerna

och när jag är inbokad
har jag så trevligt
för att komma hem
till mörka
huset

och när jag ropar

hallå............

..............h a l l å

HALLÅ........H A L L Å

är det bara min andhämtning som svarar

Man bör träna på livet i öknen tänkte jag en dag
och såg framför mig ett stort tält och önskade

....................................att jag var b e d u i n




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 11:21



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra beskrivning om ensamheten!
Tills den dag man bli vän med den...
och man kan uppskatta även detta.
2007-08-31

  Blumma.
Riktigt bra! Beskriver ensamheten bra...

Kram :)
2007-08-31

  systra
*kramar om*
Bra Ulla!!!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP