Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk så olika vi känner oss i varandras sällskap. Ibland blir detta extra tydligt.


Hur får andra dig att må


Inte så ofta
känner jag
mig
inspirerande

Inte så ofta
blir jag
inspirerad

..... men ibland händer det där som gör att man
mår gott tillsammans och vad är det som ska till

*
L Y S S N A mer än tala

*
F R Å G A mer än påstå

*
G E istället för att ta

..... och sanningen är den att en del människor
får andra att växa medan somliga för dem att
............................. krympa..............................




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 11:59



Bookmark and Share


    Eva Olsson
Så sant, så sant!
2007-08-31

  * Ammi *
ja detta instämmer jag verkligen i.

bra skrivet!
2007-08-31

  Ronny Berk
så fint du formulerar värdet av vänlighet och uppmuntran... ja...
2007-08-31

  Eline.P
Stor klokskap från dig...igen!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP