Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer att charmiga män tar kontakt. På mig biter inte charm. Jag är hopplöst charmointresserad........


Du Raskenstam


Du Raskenstam
har ingenting för
att ödsla så mycket
charm på mig

Du Raskenstam
jag har mött dig
redan och vet precis
hur du agerar

Du Raskenstam
i sextioårsåldern
är du inte längre
charmvital

snarare bedagad och utlevd av att försöka leva ut
något som för länge sedan har lämnat dig......

Du Raskenstam
har blivit patetisk
i dina förföringsförsök
- metoden är passé

och i din jakt har du missat det väsentligaste i livet
för medan du jagade kärleken fanns den i närheten
bara inte inne i dig - det enda du hade var charmen
som nu håller på att lämna dig ensam och tom........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-31 15:04



Bookmark and Share


  * Ammi *
instämmer med föregående
2007-08-31

    Bim
...den här skall du ha mer än applåder för,-mycket bra!Hälsn.Bim
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP