Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner du igen dessa sanningssägare, utan hänsyn, utan ödmjukhet. Rätt som det är dyker de upp......


Jag säger som jag tycker - sa han


Sanning
utan hänsyn
är grymhet.....

de orden slår mig
gång på gång när
sanningssägarna
är framme och
utan att vara
tillfrågade talar
om vad
DE TYCKER
slänger ur sig
omdömen
dömer
talar och
talar
helst om
sig själva
vi andra
blir nästan
-.-.-.-.-.-.-.-.-.
o s y n l i g a
-.-.-.-.-.-.-.-.-.
försöker nu
bli synlig
igen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-09-17 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP