Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket kunskap det finns, fast man inte bryr sig.... Marknaden styr oss.


Kunskap till vad


Om allting
finns det
kunskap

Fisket i havet
som tar död
på allt liv
för att
effektivitetskunskapen
är så bra
att det
snart inte finns
någon
fisk kvar

Kunskaper
kring barn
har vi gott om
och visst
vet vi hur
barn behöver
ha det men
det har vi
inte råd
med
så......

vad ska

med alla
kunskaper
till.....

när glappet
mellan
ekonomiska
vinster och
kunskap
hela tiden
ökar......
och fisken
i havet
dör




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-09-09 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP