Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag..Varje gång

Jag lär mig något nytt varje dag..

..Men om nätterna raderas det jag lärt

För dagen därpå gör jag fortfarande samma fel..

..Som dagen innan

Som om dagen innan aldrig hade existerat..






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP