Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstör mig, älskling.

Åh älskling,
om du bara visste

du trasar isär mig
slänger bort mig
som om jag vore
ingen.

du river lätt
isär våra minnen
som om dom inte
funnits.

du försvinner
och frågar sen
vart det försvann;
vi.

åh älskling,
om du bara visste.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-31 17:50



Bookmark and Share


  Elina Källman
Ååh, vad jag känner igen mig.
Tack för denna.
otroligt bra :)
2007-09-02

    RebeccaW
Jättebra skrivet!! Det känns jätteäkta och helt rätt när du skriver såhär!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt