Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack eviga källa av frid


han är inspiration

fåglar som sjunger
lycka och kärlek
så lätt om hjärtat, så fri
svävande drömmar om en ljus värld
där du finns
sommar och blå himmel
en värmande sol
blommor
bekymmerslös
med dig
något evigt
ett evigt leende
så mycket känslor
mjukt och starkt
en sån lättnad
att alltid kunna återvända




Övriga genrer av sara-alice
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-31 19:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Finner en enkelhet i det här som ger tyngd. Gillar.
2008-02-03

  Carola Zettergren
DU ÄR så bra på det här!!!
2008-02-01

  tatjana
Väldigt vacker...
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart