Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar i mitt lexikon

 

 

Flyter....

på ett hav av ord

Fäktar med armarna

för att inte drunkna

i flödet

 

Kravlar mot strandkanten

där syret finns

Fastnar i dyn

och i en och annan synonym

 

Sätter mig på ett Capital A

och tjurar ett slag

Kämpar på igen i ordjakten

hoppas att det går lättare

imorgon dag

 

För idag känns det som om jag drunknar

i ordens hav

 




Fri vers av nettizen
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-31 20:14



Bookmark and Share


    sunnanvind
Förstår att det kan verka oöverstigligt men du fixar det vännen! Var så säker! Spotta i nävarna o ta i bara på äkta norrländskt vis!
2007-09-02

  Lejonhjärtas poesi
Härligt ordat om att flyta och kämpa i ordens hav.
2007-09-01

  issac.a.m
För idag känns det som om jag drunknar

i ordens hav...( Vilken underbar liten avslutning)
2007-08-31

  Söder
Ja, så känns det ibland. Ord, ord, ord. Bra beskrivet.
2007-08-31

  aftermath
i morrn går det bättre!
2007-08-31

  Lilla My* VIP
Oj...inte lätt med nya lexikon o nya ord...men här flyter orden på bra...
2007-08-31

    ej medlem längre
Oj oj...och jag hittar knappt några! Men nu förstår vart orden tagit vägen...till dig min vän!*L*
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen