Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till mitt förflutna jag

Hej,
Det är jag,
En gång till,
Även idag,
Du vet vad jag vill?


Är du kvar?
Jag kan inte glömma.
Trots allt jag har,
Slutade jag drömma.


Läser du än?
Funderar du ibland,
På vad som hände sen?
Om vi kom iland.


Förstår du nu,
Vad du gjorde mig till?
Allt som var du
Är inte vad jag vill.


Folk drar upp minnen,
Som jag försökt glömma,
Med alla mina sinnen.
Men jag slutade drömma.


Du dödade mig
Och för att jag finns
Kan jag tacka dig,
Minns du vad jag minns?


Hejdå,
Dags för mig att gå,
Hälsningar från ditt sentida jag,
Sådär, nu så,
Vi ses en annan dag.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-31 20:33



Bookmark and Share


  Noomie
Jag älskar känslan att texten är till en helt annan person.
Och stort plus för titeln.
+ !
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt