Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öga under lugg, dold i hemlighet.

Hemligheten lever i oss,
för stor för sanningens glas.
Ett öga under lugg,
och allt går i kras.

Ögonhinnan spricker under oss,
ut rinner allt som var ditt.
Ett öga under lugg,
ett hemligt påhitt.

Och visarna dras bakåt,
mot allt vi aldrig fick.
Ett öga under lugg,
medverkande på djävulens picknick.

Strålar svarta som sot,
kyler ner världen som var vår.
Ett öga under lugg,
färdas tillbaka till igår.

Stannar i ögonblicket,
då vi rikheten fann.
Ett öga under lugg,
gnistrade när vi gav upp varann.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 22:17



Bookmark and Share


    bonnilie
Du skriver väldigt bra mirakelpelledont
2007-09-13

    RebeccaW
Jag gillar det där med öga under lugg:)

Det låter, jag vet inte, fint på något sätt. Bra!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt