Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giv oss frid

"Lyss till mig
O du nådige
Lyss till min
klagan
min
oro
min sorg
min smärta
min ensamhet
mina andetag
i mörkret
och
i ljuset



Lyss till mig
och mina
lidande
själsfränder
Vi tjänar dig
troget
lägger
våra liv
i dina
varsamma händer
förlitar oss på
att din barmhärtighet
omfamnar oss

Lyss till oss
och giv oss din nåd"




Fri vers av WhatIsLife
Läst 626 gånger
Publicerad 2007-08-31 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife