Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är nog blond, men fan heller att jag gör om det




Jag tappar provrör
får glas i båda fötterna
två provrör
samma misstag
två gånger

jag sa att jag aldrig skulle svika dig
jag ljög
som in i helvete
vad jag ljög
gång på gång
gjorde jag om det

jag tappar mina minnen
som jag inte vill ha kvar
som jag tejpat ihop
som jag har gråtigt för
som jag har skurit upp mina armar för

Som om jag skulle vara korkad nog att
göra samma misstag två gånger

så kommer ni igen
ställer er runt mig
det är fredag kväll
jag vill inte
inte igen

jag hatar dig
för allt du har gjort mig
för alla hemska minnen
som du tvingar mig att bära åt dig

och den här gången går jag

vänder dig ryggen
hur känns det

dig gör jag inte en gång till
fler skador
fler minnen
att tejpa och limma
de lossnar inte
skammen finns kvar

jag är inte korkad nog att göra det igen

jag svek för dig
jag grät för dig
jag ljög för dig
jag hatar dig

bitch
you were so not worth it

my own fucking slut

jag går nu

rör mig inte
jag vill inte
inte mer
inte igen
jag är inte så korkad att jag låter dig
skada mig igen





Fri vers av Samndra
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-09-01 00:04



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Bra inställning du har vuxit och vissa andra inte.
2007-09-01

  isabel louise
Bra inställning! Låt inte någon trampa på dig!
2007-09-01

    Mig
jag förstår inte texten, kanske för att klockan är tolv(karro sa det) jag ska klura på det lite till och återkomma


du äger
hälsningar
Karro och siddy
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra