Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det livräddande livet tillsammans tog slut, sammanhanget brast..........


Och nu....

Kärlekeken
den varma
livräddande

skyddade mig
tills allting
brast

när döden
skoningslöst
tog för sig

Kärleken
räddade
oss

nu är jag
bara
rädd




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2007-09-01 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP