Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandningen av sött och salt, mörkt och ljust blir ibland mer synligt än annars


Livets verser 1

Morgonens
strof var
lättsamt
ljus
....andante

kan man
nynna
till
frukost




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-09-01 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP