Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ryser.

När marken är fuktig och gruset kraskar under skorna,
då ryser jag.
Gråa dagar när regnet faller lätt mot fönstret och man ligger där i sin varma mjuka säng,
då ryser jag.
När du ser mig i ögonen med den där varma blicken,
då ryser jag.
När hösten kryper närmare och jag står där varm i min mjuka sjal,
då ryser jag.
När vi sitter inne på fiket och kylan utanför inte längre kan nå oss,
då ryser jag.
Men när verkligheten hinner ifatt mig igen,
då slutar jag att rysa!




Fri vers av Linda^^
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^