Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har sårat en vän. Skulle vilja sopa upp efter mig, men det låter sig nog inte göras så lätt....


Göra illa


Du som
var en
vän

fick
i hastigt
mod

på dig
oförskyllt
mycket

som du
inte
förtjänat

Min ursäkt
räcker
inte

och jag
förlorade
en vän




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 16:00



Bookmark and Share


  hero40
Livet är så ibland
att man kan vara
dum mot sina nära och kära.
Jag hoppas att din vän
kan ta en ursäkt!
2007-09-01

  charlotte hedendahl
Skriv den här till henne, så kanske hon förlåter dig! Dikten är vekligen fin!
2007-09-01

  Rachel Roth
en vän kan förlåta..
2007-09-01

  Rachel Roth
en vän kan förlåta..
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP