Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den strängaste domaren är jag själv. Borde alltså kunna utvisa domaren.


Ut med domar´n


Du borde
ha åkt
ut för
länge
sedan
............förstår inte alls att du är kvar här

Du behövs
ju inte
längre så
jag säger
upp dig
.............med omedelbar verkan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 16:03



Bookmark and Share


  LassO
Härlig och djup...
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP