Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig till döds

Ta den smutsiga luften ur mig,
krama min hand alltför hårt, och släpp aldrig,
kyss mig tills jag inte minns var vi var innan,
håll om mig och stäng mina ögon så jag inte längre ser,
berätta för mig om vackra ängar och ljusa sommardagar,
och överrösta världen utanför,
fyll mitt huvud och hjärta med underbara minnen,
så jag glömmer det runtomkring oss.

Låt mig dö av kärlek och inte av världen omkring,

älska mig till döds och ta mig härifrån.




Fri vers av RutigKjol
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-01 17:32



Bookmark and Share


    amorfati
Det här var väldigt vackert. Det känns....nära. Särskild din sista mening.
2007-10-08

    ingvar VIP
En liten fin kärleksdikt.
Ingvar
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.