Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett uttryck jag minns från min barndom....


Ta skeden i vacker hand - haiku

Att låta bli att
ta skeden i vacker hand
kan bli nödvändigt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP