Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinst och förlust

jag ser på medan mörkret faller ned omkring oss
utan att säga ett knysst
det finns inga ord längre, bara evigt tyst

det knyter sig i bröstet och mitt hjärta slår alltmer hårt
jag tror vi håller på att förlora det som är vårt








Fri vers av Vintersaga
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-09-01 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga