Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min vardag


I min vardag
av stupande fotsteg
småsten
halva andetag
outvecklade vingslag
och brist
på havsbris

I min vardag
av tafatt livslekande
tankeseglande
mellanrum
och väntrum

finns det
bakom en krök
en soluppgång att ta fram.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-01 21:40



Bookmark and Share


  peter markurth
skir på ett obestämbart sätt, gillar
2010-01-09

  bögpoesi
här har du fått till det mycket väl. känner själv igen mig i det du skriver och du satte orden som halvdant mycket fint i sammanhanget
Helhjärtat, annars får det vara.. ack denna vardag
2009-02-18

  Jörgen Dahlberg
Fin så fin!
Bra jobbat!=)
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP