Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en val.....

Som en val är jag
tung men glad
enkel och slät,
okomplicerad,
men sällsam och stor

Klumpig
men ändå smidig på något vis
alltid närvarande
där jag är

Beroende av djupet

Förtroendeingivande och tillitsfull
naiv men klarsynt
tyst men talande-
väcker tankar

Motsägelsefull?

Ärlig
Men sann?




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg