Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång natts färd mot dag

Skuggor som flyttar
min ångest
runt rummet

Koner i taket -
en synprojektion -
dödströtta tankar

Ritad på väggen
en levande mara
långhårig ful
med hängande hud

Vänder min haka
min kind till den andra
rullar i lakansrep

Börjar klocka timmar
hörselvillor regnkaskad
mardrömmar viskar:
Kom

Rädslan rider
i svarta prickar
virvlar omkring

Kom

Kom

Kom




Fri vers av Poetnissa
Läst 714 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa