Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oavsett man tycker och tror, så har jag ibland en starka känsla av att bli räddad av änglahänder....


Skyddsänglar


Tankar sker
saker uppstår
som jag
inte känner
igen

I situationer då
jag kunde
ha gjort
fatala
misstag

kommer en plötslig variant av beslut-slut
inte likt mig och jag står förundrat frågande

sändande
tacksamhet
till
mina
skyddsänglar





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 10:06



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ja, hittar allt i din text,
rysningsvärt,
beslut-slut,
så snyggt.
2007-09-02

  jasminflowa
Det är så sant, att när man varit i situationer och ser efteråt att något eller någon måste har räddat en,för en sådan tur kan ingen människa ha. Vackert skrivet.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP