Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ofta säger vi \"jag tänker på dig\" när någon har det jobbigt. Att vara snäll är att vara handlingsberedd.


Snällhet


Om du är
en snäll
människa
låter du
dina
tankar
bli till
handling

såvida
du
verkligen
vill
vara
en snäll
människa




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 13:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så klokt och vackert skrivet...jag vill se snällheten som omtanke...
en värdefull text... ja...
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP