Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onåbar

Älska mig vild och vacker
om du kan




Fri vers av Stjärnöga
Läst 1098 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-09-02 14:09



Bookmark and Share


  Evigt Eko
Jag har ingen aning vad det är men jag fick en mycket trevlig känsla av att läsa texten :)
2011-11-22

  Anna*
Denna lilla pärla till text skulle kunna tolkas på flera olika sätt och det är vad som gör den så stor! Applåderar
2011-10-05

  Johan Bergstjärna VIP
Gott!
2011-05-16

    Brell
En utmaning, en önskan....två rader kan betyda så mycket.
Kanon!
2007-09-04

    amy 75
Jag älskar dig i ett avstånd långt bort ..där du är onåbar och jag ossårbar
2007-09-04

    Nicklas VIP
Åtta ord, två rader, och ändå så bra!
2007-09-03

  Stjärnöga
En liten förklaring till min text
är måhända på sin plats :)

När allt är perfekt
finns bara en som når fram
men det är skört
och då når ingen ens
i närheten.
2007-09-02

  Lejonhjärtas poesi
Underbar kärlekspoesi där endast den av dig utvalde kan nå fram, vackert!
2007-09-02

  Maria Zena Viklund
Mmm gärna!*L*
2007-09-02

  "Silver" VIP
Som om texten utmanar rubriken ... :)
2007-09-02

  stronza
kanske jag inte fattar sambandet men känns inte riktigt som rubrik och text hänger samman
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga