Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag insåg hur mycket jag saknar det.


sista ögonblicken av något som aldrig kommer tillbaka

flaskan gick runt
även denna natt
alla gläntade på
sina innersta dörrar

vi gick ut i natten
långt gick vi
fast med lätta steg
sjungandes, skrikandes
sånger av kärlek

och våra skratt möttes
den sista natten
de blandades
och bildade en egen kör
jag ska bära med mig dem
alltid




Fri vers av Katariiina
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-02 17:05



Bookmark and Share


    Christabel
Åh, nu gråter jag nästan. Jag var ju där. Jag hade ont i fötterna, var helt borta och hade skrapat knät, men jag har aldrig varit lyckligare.

Så underbara meningar alltså:

\"flaskan gick runt
även denna natt
alla gläntade på
sina innersta dörrar\"

\"och våra skratt möttes
den sista natten\"


Vi glömmer aldrig. Jag tänker fortfarande på er. Den veckan finns i våra hjärtan <333

/Lilly
2007-12-25

    gnupung
Åh. Åh. Jag saknar.
2007-09-05

    eventualiteter
alltid<3 (du är duktigtduktig och ännu diktigare)
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina