Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att släcka hoppet i en människa

om man fick vara vad man ville
och om du vore en mamma
min mamma
skulle jag vara en bråkig tonårsdotter
och skrika att du var en dålig mamma
men nu är du du
och jag är jag (tror jag)
och du står utanför porten
och blåser in ut in ut giftet i dina lungor
och du bara är
där jag gå förbi
och jag tänker att det är så mycket man tänker som är sant och så mycket man säger som är lögn men ingen säger de tankar som är sanna utan bara lögnerna som vi spyr ur oss var femte minut och det är en sanning
jag säger inte
att jag undrar ifall det vore så jävla jobbigt att någon gång ringa
tänker det istället (ganska högt)
och jag säger hej (ganska tyst)
och du säger
ingenting

(och det skär i mina öron)




Fri vers av Katariiina
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 17:12



Bookmark and Share


    gnupung
Den här är ju helt... helt... ja, jag vet inte vad. Nu jävlar bokmärker jag!
2007-09-05

    eventualiteter
vad jag älskar din inledning med mammor ! och raden:
\"och jag är jag (tror jag)\"
du är bästelig och mer kan man inte säga:) <3
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina