Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han längtar

Vakar du över mig
Undrar pojken i natten
Ett foto på en man vilar i hans hand
Minnen fuktar hans ögon och tomhet blir till sorg
Ingen sjöng för dig
Att blunda gör ont
Pappa var är du




Fri vers av Saronde
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 20:22



Bookmark and Share


  Angeldust
sorgligt ,bra skrivet ..kram Tinny
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Saronde