Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tändsticka

Du lyfter tyngden!
Tyngden du lagt på mig.
Tyngden som kvävde mig.

Frågan är om jag överlever.
Hur länge klarar sig glöd utan syre?

Är jag döende
Eller är jag på väg att börja leva igen?

Jag behöver kanske en tändsticka?




Fri vers av Annelicious
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-09-02 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelicious
Annelicious