Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner ibland på mig när någon är ledsen....


Är du ledsen


Jag vill inte
störa
med min
fråga
om
du är
ledsen

Jag hade
hoppats
att
du
skulle
berätta
själv

Jag tror
om
jag känner
dig rätt
att du
svarar
nej jag är bara lite trött......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 23:12



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så gör vi nog alla ! Bra skrivet!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP