Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag deltar i en sajt med människor som sörjer... det finns så MYCKET sorg, men också glädje när någon mår bättre, gläds alla.


Underbaringar


Mina käraste
vänner
underbaringar
ni som jag
sörjer och sörjer
försöker
finna en plats
på jorden
sedan ni har
mist er käraste
en hustru
en make
ett barn
en förälder

Vi har ett gemensamt - vi sörjer - NU

Man kunde tro
att det är för
sorgligt att
läsa om
andras sorg
elände
olyckor
Inget kan vara
mer fel
Det ger perspektiv
ödmjukhet
gemenskap
värme

och en oerhörd trygghet för att ni förstår

Jag högaktar
er alla
som orkar
berätta
som ger
sorgen
ett ansikte
som så
frikostigt
delar
med er
till oss
andra

om ni finns så måste ju jag också finnas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-02 23:21



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
super skrivet
och viktigt
2007-10-05

  * Ammi *
ja detta är en tänkvärd och bra text, jag tycker verkligen att man ska kunna vilja och få prata om sorg, det betyder så mkt att få lätta sitt hjärta, få förståelse, tröst och allt man behöver! Och just detta att prata, betyder så mycket!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP