Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Det blev ett vemodigt adjö till soljuset

som gjorde dagarna kortare

Men jag välkomnade ett annat ljus,

stearinljuset




Fri vers av solrosen1
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-03 14:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Du får med mycket värdefullt på bara några rader . Imponerande !!
2007-10-31

    Sony
Kort men inrymmer så mycket..den här årstiden är ok just pga av stearinljusen :)
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1