Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min treottonåring skall ha en dopceremoni innan konfirmationen, och jag ville ge henne något beständigt, något varaktigt. Men jag behöver hjälp, slutet vill sig inte....


Dopgåva till dig

 
 

Över berg
Över hav
Var du än går
finns jag här

Min kärlek till dig
Evig är

 

Över stigar
Över snår
Herren är med dig
Herren är här

 

Hans kärlek till dig
Evig är

 

Din dag vi firar
Ditt dop likaså
Tillsammans med vänner
Och Herren vår Gud

 

Vår kärlek till dig
evig är

 

Din tro skall växa
min likaså
Tillsammans vi färdas
i Jesu namn

 

Denna gåva får du
den evig är 

 

Min kärlek till dig
kära dotter
För alltid
Evig är

 

 

 

 

 

 

 



Fri vers av WhatIsLife
Läst 665 gånger
Publicerad 2007-09-03 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife