Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte om äppelträden, när jag säger att jag inte pallar mer

Palla,
ett sådant simpelt ord
att skriva, att säga,
det kan väl
alla
men jag,
jag pallar inte
att ramla mer

ramla ner
och drunkna
i det hav
där obesvarade känslor
och frågor simmar
sköljer,

sköljer bort
allt
det som nån gång
varit kallt
tändes av en gnista,
en stund

för att sedan
slockna bort
till en avgrund
början på en bakgrund
till tavlan utan namn




Fri vers av Heartland
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-03 19:27



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Men jag pallar att läsa denna många gånger! så därför sparar jag.. =)
2007-09-25

  JamesDean VIP
även fast man inte orkar ibland, så måste man försöka..
bra skrivet!
2007-09-03

  glasblåsarblå
den var bra och lite humoristisk. Jag pallar inte heller mer :/
2007-09-03

    Oprofessionell
och jag pallar inte att bli knockad av underbara texter som denna
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Heartland
Heartland