Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The black sheep (Vart går gränsen för oskuldsfull? Rör mig inte)

Det känns bra att ha dig tillbaka nu
även om det inte är som förr
självklart undrar du vad som gick fel
inte mellan dig och mig

mellan mig och hela världen
och varför jag inte vände mig till dig
( du läser nog inte mina dikter,
mina böner och rop för att få dig tillbaka)

och att vara tillbaka
i ditt sovrum
får mig nästan att gråta
ingenting har förändrats
det är exakt samma rum...


...exakt samma säng
saknar du det?

när jag ser in i dina ögon nu
så tror jag ibland
att de vill ha mig tillbaka

att DU vill ha mig tillbaka
i den sängen
den natten då det var you & me, finally alone

jag saknar dig.
och jag minns.

jag minns dina stön
jag minns hur dina hjärtslag ökade i styrka
jag minns hur du log och sa
\"jag undrar vad av det här jag kommer minnas imorgon\"
och jag log tillbaka, skrattade lite och sa
\"ingenting\" och gosade ner mig hos dig igen

kanske hade jag rätt

men du är iallafall anledningen till varför
ingen får röra mig

jag är oskuldsfull
(vart går gränsen för oskuld?)

jag klarar inte av
att någon rör mig

och tårarna rinner längs bilrutan
jag vill bara ha din kropp tillbaka

låta dina varma smekningar
värma min nerkylda hud
och få mig att brinna inombords...

...och att stå där igen
att du finns här för mig
igen
jag älskar dig


...och att stå där igen
framför dig
prata med dig
det kanske är dags för mig att släppa allt hat
men jag saknar dig
(och jag tänker fortfarande att om det inte
vore för dig skulle jag kunna vara gravid i
andra månaden nu)
snälla du kom tillbaka

jag älskar fan dig




Fri vers av Samndra
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 20:41



Bookmark and Share


  FÖRBJUDENKÄRLEK
Oh herregud,vilken skrivartalang du har.
Du har lyckats riktigt bra med att sätta ord på känslor,samt att
förmedla det där djupet och den borttonade intensiviteten igenom
saknad av bittra tårar och besvikelse.
Gudomligt!
2008-02-20

  Paraply
bajs. jag börjar gråta. min gråtribba är inte alls högt uppe.
2007-09-07

    Nudelslabb
du är bäst men nu slängde du upp ribban ett snäpp högre.

bäst.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra