Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radera mina tankar..

Radera min bakrund och den jag är..

Radera mina minnen..

Radera mina vänner..

Radera min ålder..

Radera mina tankar..

..Och låt mig födas på nytt i någon annans skor och käder

Men bara för en dag..

..Så jag kan lära mig uppskatta det jag faktiskt har..

Och sluta sakna det jag ständigt jagar..

Sluta tråna efter att vara någon jag inte är..

..Så jag kan vara..

..Den jag faktiskt är..





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 23:01



Bookmark and Share


  To
Skyst tanke värd historia. Lätt lite tagiskt med allt raderande i början, men det är antagligen allt det som kommer raderas om vi skulle få ett nytt liv. Vem vill jag vara för en dag? Vem vill jag vara för resten av mitt liv? Jag tror att det skulle vara mycket svåra att vara någon annan. :) Ännu en text jag vill visa min mor!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP