Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill klä världen i siden

om jag hade kunnat hade jag gett dig världen
i en ask klädd med siden
hård på utsidan, mjuk på insidan
lite som jag
när jag låter dig se
den sidan
inte ofta eller hur?
men det är du som inte vågar titta
vågar inte se efter vad som finns
gömt

på riktigt
är allting mycket läskigare
kanske är det därför jag vill slå in
varje liten känsla
rulla dem i papper av silke
bara för att bevara
allt som känns meningslöst
på ett meningsfullt sätt

du kan kalla mig tragisk
tragik är det bästa som finns
för det blir så härlig prosa
om alla dör i slutet

men jag är inte tragisk
bara olycklig kär
förbannat arg
och det enda jag gör är att leka med ord
precis så som du leker med mitt hjärta




Fri vers av Cecilia H
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-09-04 09:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vacker och finkänslig .
M
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H