Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du glömde betala din fortkörningsböter

tanken svindlar när du åker berg-och-dalbana i mitt blodomlopp
förbi mitt förstånd
genom mitt förnuft
där du på något sätt alltid lyckas
smita förbi
min biffiga säkerhetsvakt

och trots att jag önskar mig samma sak varje jul
glömmer tomten bort mitt paket
fast jag är inte bitter
för du sover alltid bredvid mig
vid kvällens slut ändå

och jag är förlorad
förlorad i dig
alldeles för mycket
och alla vet
alla vet att du körde ihjäl mig på vägen hit
på väg mot framtiden

men du glömde att du också
körde ihjäl min tro
prejade mitt hopp av vägen
mejade ner mitt försvar
med din känslodrivna jeep till charm
och sen glömde du betala dina fortkörningsböter
dina förpestade böter
som du fick för att du förstörde mitt liv

jag önskar alltid samma sak
du somnar bredvid mig i natt




Fri vers av Cecilia H
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H