Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta är fyllt av minnen.


I mitt hjärta


Min älskade
du vet att du
alltid finns
hos mig

Mitt hjärta
är så fyllt
av minnen
att jag tror

där inget
mer kan
rymmas
och

jag undrar
om det
är
därför

det
inte
längre
hörs






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-04 09:42



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Visst är det så att vi skapar evigheten
Att död inte finns
Vi behåller våra kära i vårt minne
Vi gör dem odödliga
Och tur är väl det.
Vi fick en tid och gläds åt minnen
Fin text!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP