Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När min man dog blev allt omkring mig också dött.


För alltid


Du som aldrig begärde
mycket för egen del

tog något med dig
vid vårt avsked

mitt hjärta är
för alltid
ditt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 09:47



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så kärleksfull,vacker och full av ömhet!
2007-09-04

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vilken otrolig känsla
Så absolut äkta!
Så ren...
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP