Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen då du lämnade jordelivet börjar närma sig.....minnet av det har ännu inte bleknat....


Du gick som du kom


Du kom
inte in
i mitt liv
med
stora
bullrande
kliv
utan mer
självklart
fanns
du bara
där och
jag vet
inte om
du
förstod
hur du
vände
upp och
ner på
min
tillvaro

Din
kärlek var
större än
jag trodde
fanns
och
när du
lämnade
denna
värld
sa du
inte ett
ord

Du
gick
som
du
kom





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-11 07:49



Bookmark and Share


  clementinen
otroligt bra skrivet
2007-11-17

    Maria C
vackert. du har lyckats skriva ner en känsla med sådan inlevelse!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP