Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden som gav mig ångest, tog sig en sväng någon annanstans.


Svarta moln



Ångesten
trivdes
inte
längre
hos mig
bland allt
diktskrivande
och målande
usch så mycket
obehagliga
färger
vackra ord
och
hoppfullhet
från vänner

En dag
var det
svarta molnet
borta
helt borta
och när jag
tittade upp
mot himlen
förstod jag
att det
hade
f l y t t a t




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-09-04 10:19



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så underbart befriande för dig!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP