Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om nuet

Innan vintern

Före slutet

Kommer stormen

Allt förflutet

Inga broar




Fri vers av Gullan
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-09-04 14:18



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej!
Ödesmättat
Kort och tätt
inga överflödiga ord
rakt och snyggt

Två starkaste raderna är dessa:

Allt förflutet

Inga broar

Bra och lämnar massor till läsaren
att fantisera om. BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Gullan
Gullan