Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig bara nära.

håll mig nära

håll mig hårt

håll mig

släpp mig inte

kör fingrarna genom håret

håll mig i handen

bevisa att vi hör ihop

viska något sött i mitt öra

sen bara står vi där hela kvällen

njuter av det

vara nära

värmen emellan

fingrarna krokade

fötterna på kort avstånd

läpparna mot varandra

huvet mot din bröstkorg

vi står där hela kvällen

säg till om du vill gå.




Övriga genrer av C-suicide
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-09-04 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-suicide
C-suicide