Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från början av sommaren


FörsommarJag

det verkar som om vinden vände och ny frisk vind blåste mig i ansiktet

Regnet fuktade mina dammtorra ben och fotsulorna

absorberade upp världen

 

ännu en gång känner jag mig fylld

av kärlek




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 15:23



Bookmark and Share


    Botox
Att acceptera vädrets växlingar är som att ställa prognos på kärleken. Sant.
2007-09-20

  Söder
Gillar den presentationen. Så skön och harmonisk.
2007-09-04

  Måna N. Berger
Tack! Du gav mig en vacker bild, av att vi går barfota på jorden och absorberar världen och fylls av kärlek, liksom blommorna drar upp näring genom sina rötter...
Dagens urbana människa har alltför sällan hudkontakt med jorden. Kanske det som är felet med oss?
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson