Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surrenda bloe daei

 

Du sitter och gungar i mörkblå hängsleband
precis vid kanten av fixstjärnesfären
och jag viskar "supra, supra, supra"
bara för att kunna förstå dig
och förnimma dig under varje tidsrymd som ryms i varje skör sekund

 

Du har ett sådant där ansiktsuttryck som
målar alltikring i ett mjukt blått ljus
och jag faller bakåt in i mig själv när dina
ögons tunna strålar träffar mig
och jag blir en enda viskning "supra, supra, supra" och under dig

 

Sedan märker jag att jag är som medvetslös i ett stort suveränt mörker och att dina mjuka händer rör sig över mig

 

 

 

 




Fri vers av volatile
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 16:08



Bookmark and Share


  aol
härligt fångat fin poesi
2008-05-17

  Mikael Lövkvist
Spännande. Du fångar verkligen detta ögonblicks känsla.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile